WATiEmpire

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-06-2017 05:27:43

Werner5a
Membre
Date d'inscription: 16-06-2017
Messages: 2
Site web

Adidas Ultra Boost Yeezy Goedkope

http://www.kixwit.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-running_ultra_boost_core_black-218_3_1.jpg

De Adidas Ultra Boost Yeezy Goedkope blijft zijn dominante rek als een must-running model dankzij zijn comfortabele full-length Boost cushioning systeem, stijlvolle Primeknit bovenkant, en zijn unieke mogelijkheid om een ​​beroep te doen op streetwear liefhebbers dankzij een elegant design perfect voor elke gelegenheid. De Ultra Boost is nu op zijn derde aflevering met een geüpdatet Geweven Primeknit-bovenkant voor een dure, nieuwe, doorschijnende drie strepen kooi overlays, en een geperfectioneerde Continental rubberrubber zoolunit voor extra tractie.

De Adidas Ultra Boost Yeezy Online Bestellen Uncaged komt op 1 februari 2017 terug in een nieuwe "Multi-Color" kleurweg, maar niet in de traditionele regenboog gespikkelde zin waaraan je misschien gewend bent. In plaats daarvan kiest de adidas Ultra Boost Uncaged Multi Color voor een eenvoudige Core Black Primeknit geweven constructie, terwijl onderliggende spikkels van willekeurig geplaatste regenboogdraden doorkijken voor een uniek accent. De naadloze bovenkant wordt geaccentueerd door een matte zwarte hielkastunit met chrome 'Ultra Boost' branding, die overeenkomt met een traditionele White Boost midsole unit, terwijl de Continental rubberen buitenzool een zwarte afwerking krijgt, dus het hoeft zich geen zorgen te maken over het vuil maken van dit paar.

We hebben dit jaar al één druppelklep van de Adidas Ultra Boost Yeezy Opruiming gezien, maar maak je geen zorgen als je het gemist hebt, omdat er nog een andere olijfversie van de schoen later dit jaar vrijkomt. Waarschijnlijk beter dan de eerste, heeft deze volgende Ultra Boost met de trendy kleurenweg in de sneakerwereld op dit moment een paar verschillen, waaronder een doorschijnende kooi, traditionele hieltellers in plaats van de getextureerde versies van de laatste olijfkleuren en een lichtbruine zool.

Hij Adidas Ultra Boost Yeezy Zwart te koop "Trace Cargo" kleurweg vrijgelaten op Finishline. De schoenen waren bedoeld om op 1 januari los te maken naast de koninklijke blauwe en mysterieuze rode kleurwegen, maar zijn nu online beschikbaar. Pak ze voordat ze verdwijnen.Aanvankelijk lijkt dit op een eenvoudige lichtgrijze kleurweg voor de adidas Ultra Boost Uncaged. Maar kijk een beetje dichterbij en je ziet dat de grijze accent is met subtiele hints van gekleurde details die in de bovenkant van de Primeknit zijn geweven.

De kleuren zijn zo licht, in feite, dat we in deze afbeeldingen niet eens goed kunnen vertellen welke tinten aanwezig zijn, maar het lijkt oranje, blauw, en misschien groen in de lichtgrijs verstrengeld. U zult ook merken dat deze een grijze buitenzool hebben, in plaats van de gebruikelijke zwart of wit voor de Adidas Ultra Boost Yeezy Sale nl Continental rubberzool.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com