WATiEmpire

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2017 10:29:01

whaybaby
Membre
Date d'inscription: 13-06-2017
Messages: 7

adidas nmd r2 x white mountaineering

Adidas NMD-serien adidas nmd r1 dame fortsætter med at vokse stærkere i weekenden takket være smarte samarbejdsindsatser og fantastiske farvestoffer oven på antallet af forskellige NMD-modeller til foråret 2017. Nær toppen af ​​vores liste er denne weekend den globale udgivelse af United Arrows & Sons x adidas NMD City Sock "MikiType", et par, der kombinerer Primeknit vævet øvre med en klassisk gummi ydersål komplet med japanske Katakana figurer fra MikiType på medial side og hæl branding. En række detailhandlere vil oplagre denne samarbejdsindsats denne lørdag den 25. marts. Hold øje med flere opdateringer til vores nyeste Where to Buy: United Arrows & Sons x adidas NMD City Sock post, da vi kommer nærmere den globale udgivelsesdato denne fredag. I mellemtiden skal du tjekke en hel nedgang på skoen nedenfor.

Den adidas nmd r1 køb adidas NMD R1 Primeknit iteration, der ses her, betegnes som OG, fordi den er den originale farvevej, som modellen lavede sin debut i tilbage i 2016. Som i sidste år vil de mange variationer og versioner af NMD sandsynligvis vise sig at være Meget efterspurgte og populære i 2017. Denne OG-overlevering har Primeknit overdel, der er dækket af ondskabsfuld sort og den er udstyret med hele hvide, fuld længde boost midsoles. Tilføjelsen af ​​en finish og hits af kontrast er de EVA-indlæg, der er angivet på mellemsålene, dækket af henholdsvis Blue og Red.

Adidas NMD R2 Two Toned adidas nmd r2 x white mountaineering har en ren opdateret Primeknit med slanke striber i Fodtøj White, mens svejset branding på sidepanelet tilføjer en simpel subtil tre striber signatur. Ting bliver virkelig interessante med et pulserende dash Core Red på ydersålen, hælfligen og medial kofanger. Den nye fulde længde Boost midsole enhed har endnu mere af dit yndlingsdæmpningssystem på hælen, da de originale understøttende bumpere erstattes af indrykning, kun for at have en større konstruktion på indersiden i den tilsvarende Core Red-skygge.

Adidas Originals adidas nmd xr1 primeknit NMD City Sock 2 er på et varmt strejf i år, især med den forestående udgivelse af "Ronin" -pakken, som blev afsløret for længe siden. Takket være den tyske forhandler BTSN kan fansne nu se nærmere på to kommende NMD_CS2-modeller sammen med en "Ronin" makeup. De nye iterationer kommer i tonegrå og dybe sorte farveskemaer med neonrosa halvcirkler på deres mediale sider. Begge par er også udstyret med den hvide BOOST mellemsål og en sort ydersål til en fin finish.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com