WATiEmpire

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2017 08:46:09

whaybaby
Membre
Date d'inscription: 13-06-2017
Messages: 7

Lage prijs verkoop adidas nmd

De adidas Yeezy adidas yeezy sply 350 is de collectie van Kanye West met adidas. Het omvat de Yeezy Boost 750, Yeezy Boost 350, de Yeezy 950 Duckboot en YEEZY kledinglijn. De eerste daling vond plaats in februari 2015, terwijl de kledingcollectie in oktober 2015 werd uitgebracht. De laatste adidas Yeezy Boost 350 v2 "Black / White" verschijnt op 17 december 2016 voor $ 220. Lees de onderstaande artikelen om meer te leren.

Meer details van adidas yeezy boost 350 prijs Kanye West's volgende adidas Yeezy sneaker verschijnt. De schoenen lijken veel meer low-tech in vergelijking met de Yeezy Boost-lijn, met sommige (oke, veel) de overeenkomsten met een ander icoon van de Europese sneakerscène, de Reebok Workout, aan te wijzen. De Yeezy PowerPhase-schoenen van Kanye hebben dezelfde esthetische sportschoenen met een simpele, alleswitte lederen bovenkant, retro-stijl branding, en CALABASAS afgedrukt naast de achterste streep. De schoenendoos lijkt ook op de basisblauw / witte Originals doos, dus verwacht geen klokken en fluitjes in de vorm van schuifdozen en wat niet (de schoen kost immers 120 dollar). Blijf afgestemd op vrijlating info, omdat het blijkt dat influencers / notables nu hun paren ontvangen.

Niet alleen is de adidas NMD adidas nmd kopen een van de meest populaire sneakermodellen op de markt, het is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals Boost en Primeknit. Het lijkt erop dat adidas nu een gloednieuwe "Triple Black" iteratie van de NMD XR1 heeft geslagen. De bovenkant lijkt te zijn geweven en de patronen die zichtbaar zijn, waren degenen die onlangs hun debuut op de NMD R2 hebben gemaakt. Deze NMD XR1-weergave heeft eigenlijk een matte zwarte look en de Boost-midsoles zijn ook allemaal zwart. De enige andere tint kan worden gezien is rood op de hiel tabs.

De Adidas Gazelle adidas gazelle zwart is daar met de Stan Smith, de Samba en de Superstar als een van de klassieke Adidas sneakersilhouetten. Ze zijn een slijtage-met-alles soort kick die nog meer moest worden toen het merk met drie strepen hun in 2016 een moderne revisie gaf (die eigenlijk overeenkwam met de vorm van vroege jaren '90-versies) in een regenboog van stijlvolle Kleurwegen zoals mosterd geel en luchtblauw. Maar, zoals de trend met alle klassieke Adidas sneakers van laat blijkt, komt de Gazelle nu in een snazzy nieuwe Primeknit versie.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com