WATiEmpire

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-01-2017 09:34:14

weijin3
Membre
Date d'inscription: 23-01-2017
Messages: 14
Site web

Adidas NMD Kopen Nederland

Een aantal winkels zijn nog steeds de opslag van de Adidas NMD R1 Dames Pack vandaag als KITH, dus als je een fan van de rekbare mesh, premium suède accenten, en comfortabel Boost tussenzool bent, ga dan daar op dit moment, terwijl select kleuren zijn nog steeds beschikbaar .

Een product kan zijn gemaakt voor een Adidas NMD R1 Primeknit doel. Dat betekent niet dat het moet worden beperkt binnen dat doel. De Superstar werd geboren in de sport, maar overstegen de grenzen in de wereld van stijl wanneer Run DMC nam het mee naar de straat, waardoor de schoen een deel van de hip hop cultuur. Hun ode aan de Superstar 'My adidas' maakte het onsterfelijk. Op een grotere schaal, adidas draaide dit in een business model. Zodra een zuivere sport-speler, heeft het merk sterk gegroeid buiten het veld ook.

Een verhaal dat waarschijnlijk beter vandaag de dag bekend is dat sneakerheads is het pad van de Adidas NMD Dames nam in de jaren 1980. Kinderen hadden stijlen hun NBA rolmodellen 'om de straten en de' shell teen 'genomen was een van de favorieten onder b-boys en b-girls. Run-D.m.c., Een rapgroep uit Queens, New York, was het maken van een sterke invloed, het verdienen van de eerste gouden album en de eerste Grammy nominatie award van dat genre. Als ze zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijke formaties in hip hop cultuur (EVER) ze niet alleen de weg geëffend voor latere generaties van rappers, maar ook verspreid hun stijl. In breken met de conventies, ze droeg hun straat te dragen op het podium en in hun video's: Adidas sportschoenen en trainingspakken. Ze waren zo verliefd op de drie strepen dat ze zelfs een lied over hen schreef: "My Adidas" van de 1986 album "Raising Hell". De Superstar werd hun officieuze handtekening sneaker en ze beroemd droeg ze zonder veters en met de tong uit te steken. Tijdens een concert in Madison Square Garden vroegen ze een publiek van 40.000 tot hun Adidas in de lucht te houden. Een groot aantal kinderen reageerden en de aanblik moet zo indrukwekkend dat een van de jongens in het publiek zijn geweest - een werknemer Adidas - eigenlijk kregen Run-D.m.c. een $ 1 m. endorsement deal. Wat was er al een verbinding met een sterke impact op de urban fashion en sneaker cultuur is nu werd een officiële samenwerking.

http://www.kopenkicks.com/images/s/t621001.jpg

Een product staat nooit Adidas NMD Kopen Nederland. Wie koopt het heeft een visie hoe het hem of haar glans zal helpen. Houd daarom het ontwerp schoon en tijdloos algemeen, alleen de kernelementen te markeren en laat genoeg ruimte voor mensen om een ​​unieke look te creëren. Met de Supercolor, Pharrell Williams speelde met 50 kleuren, waardoor consumenten de maximale keuze om hun stijl te leven.

http://www.kopenkicks.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com